Nof Leidingwerk - Logo
Innerpage - slider
MASTER IN HYDRAULICS
Innerpage - slider
MASTER IN HYDRAULICS
previous arrow
next arrow

WIE ZIJN WIJ

Nof Leidingwerk is het bedrijf van Geert Timmer. Geert Timmer heeft een heel aantal jaren ervaring opgedaan in de techniek als constructiebankwerker, lasser, pijpfitter en leidingwerkmonteur. Na deze jaren was de tijd daar om als zelfstandige verder te gaan in de hydrauliek. Zo werd in maart 2008 Nof Leidingwerk opgericht.

Door de jaren heen heeft Nof Leidingwerk een groot netwerk opgebouwd in de wereld van maritieme techniek. Dat is dan ook het vakgebied waarin Geert voornamelijk werkzaam is. Meestal on site op de scheepswerven, maar ook regelmatig in eigen werkplaats om het werk voor te bereiden.

Geert Timmer is breed inzetbaar door zijn grote technische kennis en levert als vakman uitstekend werk. Korte lijnen met opdrachtgevers zorgen voor een transparante, efficiënte en vlotte samenwerking met Nof Leidingwerk. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Kijk bij onze werkzaamheden voor een goed beeld van wat wij doen. Wij kijken er naar uit om met u samen te werken!

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via (+31) (0) 611 318 822, stuur een mail naar g.timmer@nofleidingwerk.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij horen graag van u!

ONS ADRES

NOF Leidingwerk
Appelhof 30
9201 KT Drachten

06 11 31 88 22
05 12 35 98 78

info@nofleidingwerk.nl
www.nofleidingwerk.nl

© 2019 NOF Leidingwerk | Realisatie door Vigital Media

nl_NLNederlands